Contact

  • Rudi & Ria
  • De Bruyne - Schellebroodt
  • Sportstraat 22
  • 9910 Knesselare
  • rudidebruyne@hotmail.com
  • Telefoon 09 3746307
  • Gsm 0475 874639

Villa Les Belles

Bekijk ook ons vakantiehuisje in Frankrijk!

Omgeving

Nafraiture is een fusiegemeente van Vresse-sur-Semois en ligt 400 meter boven de zeespiegel. Zoals in vele Ardeense dorpjes stond ook hier de tijd stil. Het jachtige leven, de wedren tegen de tijd, de drukte,...zijn termen die de bewoners onbekend zijn. Wie van zijn vakantie een druk nachtleven wil maken zal hier zeker niet op de juiste plaats zijn. Het is er integendeel een wandelparadijs bij uitstek, ook fietsers en mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen.

De gemeente Middelkerke is sinds 5 september 1992 officiëel verzusterd met Vresse-sur-Semois. Vresse is een schilderachtige, toeristische gemeente, gelegen aan de oevers van de Semois , in de provincie Namen. Vresse omvat de deelgemeenten Vresse, Membre, Bohan, Alle, Chairière, Mouzaive, Laforêt, Orchimont, Nafraiture, Sugny, Bagimont en Pussmange. Fietsen zijn te huur in Vresse en Gedinne en wandelkaarten vindt men in overvloed terug in beide chalets. De rustige visser kan terecht aan de Semois en aan de visvijvers in Graide. Kanovaren kan je in alle dorpjes langs de Semois. Een info-map met uitleg over de diverse acticiteiten ligt voor u klaar in de woning.

Nafraiture zelf heeft geen winkels. Men kan dagelijks vers brood vinden in "La Chiqueterrie" en Orchimont (3km). In Gedinne, Biévre, Bohan en Vresse (toerismebureau) vindt u winkels, supperettes en restaurants, kortom alles wat u nodig hebt indien u geen zin hebt om te koken.

La Chiqueterrie, waar je de sleutel dient af te halen, vindt u 1 km voor het dorp. Het is een caf-snackbar met een gerenommeerde kruidentuin en Vlaamse uitbaters.

Omgeving