Contact

  • Rudi & Ria
  • De Bruyne - Schellebroodt
  • Sportstraat 22
  • 9910 Knesselare
  • rudidebruyne@hotmail.com
  • Telefoon 09 3746307
  • Gsm 0475 874639

Villa Les Belles

Bekijk ook ons vakantiehuisje in Frankrijk!

Vresse-Sur-Semois

Dankzij het heldere water van de beken die van de snelle, indrukwekkende hellingen klaterende de diepe valleien bereiken, mag men Vresse waarschijnlijk het etiket "Klein Naams Zwitserland" opplakken. Het woud, waaruit de klokkentorens van de twaalf dorpen van de gemeente opduiken, strekt zich uit over 6600 hectaren, wat overeenkomt met twee derden van de totale oppervlakte.

Vresse oefent een grote aantrekkingskracht op haar bezoekers uit. De inwoners, gedreven door een lange toeristische traditie, hebben bijgedragen tot de uitbreiding van het onthaal en de creatie van diverse ontspannings- en verblijfsmogelijkheden.

Vresse-Sur-Semois

Vresse is de bevoorrechte plaats voor natuurliefhebbers, wandelaars, mountainbikers, ruiters en langlaufers. Meer dan 400 kilometer uitgestipte wandelingen brengen u naar de meest afgelegen schilderachtige plaatsen. Deze uitzonderlijke landschappen, badend in het licht trokken heel wat artiesten aan die in Vresse een belangrijke bron van inspiratie vonden.

De toeristische en culturele rijkdom van de gemeente komt tot uiting in haar dorpen die hun tradities, folklore en gastronomie trouw bleven en u met trots hun streekproducten aanbieden.

Uiteindelijk leeft Vresse het hele jaar: ambachtenmarkten, rommelmarkte, vreugdevuren, kerstoptochten, muzikale manifestaties, jacht op groot wild, visvangst, sprookjeswaken, concerten, het Atelier van Pinocchio en schilderstentoonstellingen zorgen gans het jaar voor een feestelijke sfeer, die het veelkleurige palet van de herfst of het tedere groen van de lente inkleuren.